Integrations
Shoprenter

Shoprenter

Első lépésként telepítsd a Retinót. Pofon egyszerű, kattints a “Telepítés gombra” és… kész!

Amint telepítetted az applikációnkat, hozz létre egy felhasználói fiókot, majd jelentkezz be.

Amint ez megtörtént a) Regisztráltál a Retinóra és b) Összekötötted a Retinót az áruházaddal. Máris használhatod a Retinót! 

Megjegyzés: Ahhoz, hogy a rendeléseid kereshetők legyenek a Retinóban, szinkronizálnunk kell őket. Az első szinkronizálás általában csak néhány perc, viszont magas rendelésszám esetén több óra is lehet. A későbbiekben kb. 6 óránként töltjük be az új rendeléseket, azaz egy reggel 8 órakor leadott rendelés délután 2 körül lesz látható a Retinóban.

Retino Portál megjelenítése az áruházad weboldalán

A Portál az a felület, amit a vásárlóid látnak majd és amin keresztül jelzik feléd a panaszaikat. Ezzel helyettesítjük a telefonálgatásokat, oda-vissza e-maileket, formanyomtatványok kitöltését. Átlátható, gyors és hatékony. És teljesen igényeidre szabhatod!

A rendelés számát és a rendeléskor használt e-mail címet kell megadniuk és, amennyiben ezek helyesek (emlékszel a fentebb említett szinkronizálásra? Ezért van rá szükség.), megjelenítjük a rendelés termékeit. A vásárló kiválasztja a problémás terméket és végig megy a panasztételi folyamaton. A teljes folyamatot itt láthatod: https://www.youtube.com/watch?v=VqOI4WIKr-M.

Ahhoz, hogy a vásárlód megtalálja a Portált, ezt el kell helyezni a webáruházad honlapján. Pánikra semmi ok, néhány lépés az egész.

  1. Ugorj át a Retinóban ide és másold át (Ctrl + C) a Script alatt lévő szöveget
  1. A Shoprenter admin felületen lépj a Tartalom > Szöveges menüpontok menübe és kattints az “Új hozzáadása” gombra.
  1. A Típusnál válaszd a Szöveges tartalom opciót
  2. A Szöveges tartalom címénél írd be, milyen név alatt szeretnéd, hogy megjelenjen a visszaküldés menü. Mi a Visszaküldés és csere elnevezést javasoljuk.
  3. A Tartalom résznél kattints a Forrás vagy Source gombra
  4. Illeszd be az átmásolt szöveget
  1. Görgess le és pipáld ki a “Fejlécben megjelenik” négyzetet
  2. Kattints a “Mentés” gombra
  1. Ha minden rendben ment, a weboldalon máris megjelent az új menüpont, amire ha rákattintasz, be is tölti a Portált.

.

A megjelenő eset típusok és szöveg az alapbeállításokat tükrözik, amiket természetesen személyre szabhatsz. Ehhez már az irányítópultnál várunk: https://app.retino.com/.


Questions? Contact us at support@retino.com.

This is Sparta Retino. And you should try it.

We think that you'll like it. But yeah, we might be a tiny bit biased there. That's why we offer all of the Retino premium features for free for 14 days.

App screenshot