Integrations
Shoprenter

Shoprenter

Első lépésként telepítsd a Retinót. Pofon egyszerű, kattints a “Telepítés gombra” és… kész!

Amint telepítetted az applikációnkat, hozz létre egy felhasználói fiókot, majd jelentkezz be.

Amint ez megtörtént a) Regisztráltál a Retinóra és b) Összekötötted a Retinót az áruházaddal. Máris használhatod a Retinót! 

Megjegyzés: Ahhoz, hogy a rendeléseid kereshetők legyenek a Retinóban, szinkronizálnunk kell őket. Az első szinkronizálás általában csak néhány perc, viszont magas rendelésszám esetén több óra is lehet. A későbbiekben kb. 6 óránként töltjük be az új rendeléseket, azaz egy reggel 8 órakor leadott rendelés délután 2 körül lesz látható a Retinóban.

Retino Portál megjelenítése az áruházad weboldalán

A Portál az a felület, amit a vásárlóid látnak majd és amin keresztül jelzik feléd a panaszaikat. Ezzel helyettesítjük a telefonálgatásokat, oda-vissza e-maileket, formanyomtatványok kitöltését. Átlátható, gyors és hatékony. És teljesen igényeidre szabhatod!

A rendelés számát és a rendeléskor használt e-mail címet kell megadniuk és, amennyiben ezek helyesek (emlékszel a fentebb említett szinkronizálásra? Ezért van rá szükség.), megjelenítjük a rendelés termékeit. A vásárló kiválasztja a problémás terméket és végig megy a panasztételi folyamaton. A teljes folyamatot itt láthatod: https://www.youtube.com/watch?v=VqOI4WIKr-M.

Ahhoz, hogy a vásárlód megtalálja a Portált, ezt el kell helyezni a webáruházad honlapján. Pánikra semmi ok, néhány lépés az egész.

  1. Ugorj át a Retinóban ide és másold át (Ctrl + C) a Script alatt lévő szöveget
  1. A Shoprenter admin felületen lépj a Tartalom > Szöveges menüpontok menübe és kattints az “Új hozzáadása” gombra.
  1. A Típusnál válaszd a Szöveges tartalom opciót
  2. A Szöveges tartalom címénél írd be, milyen név alatt szeretnéd, hogy megjelenjen a visszaküldés menü. Mi a Visszaküldés és csere elnevezést javasoljuk.
  3. A Tartalom résznél kattints a Forrás vagy Source gombra
  4. Illeszd be az átmásolt szöveget
  1. Görgess le és pipáld ki a “Fejlécben megjelenik” négyzetet
  2. Kattints a “Mentés” gombra
  1. Ha minden rendben ment, a weboldalon máris megjelent az új menüpont, amire ha rákattintasz, be is tölti a Portált.

.

A megjelenő eset típusok és szöveg az alapbeállításokat tükrözik, amiket természetesen személyre szabhatsz. Ehhez már az irányítópultnál várunk: https://app.retino.com/.


Questions? Contact us at support@retino.com.

Tohle je Sparta Retino. A měli byste ho zkusit.

Myslíme si, že se vám bude líbit. Ale chápeme, že náš názor nebude úplně objektivní. Proto můžete všechny funkce Retina vyzkoušet na 14 dní zdarma.

Vyzkoušet Retino zdarma
App screenshot